• Fijne sfeer
  • Persoonlijke aandacht
  • Ruim aanbod

Yoga doe je bij

NJOY Fitness

 

Yoga is een training waarmee je werkt aan je lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. De oorsprong van yoga ligt in het Verre Oosten waar veel mensen yoga beoefenen. Deze oude culturen leven naar het begrip balans.

Let op! De plaatsen zijn gelimiteerd. Claim jouw plek direct.

Fitness met NJOY Fitness

Inspanning geeft rust

Ontspanning

Leer hoe jij optimaal kunt ontspannen en om negatieve gevoelens los te laten. Dit zal leiden tot verlaging van het stressniveau en slaapverbetering.

Gezondheid

Yoga stimuleert het metabolisme en zorgt voor een betere doorbloeding. Val gemakkelijk af door onze yogalessen en ervaar betere controle over lichaam én geest.

Sterker

Vergroot spierkracht en maakt spieren soepeler. Dit zal leiden tot een fitter en gezonder lichaam. Met onze proefles kun je het vrijblijvend proberen.

blog-single-12-740×600

Groepslessen

Doe mee met een van de groepslessen

pilates

Met Pilates train je stabiliteit, coördinatie en spierkracht op een leuke en actieve manier. Pilates is voor alle doelgroepen en richt zich op het powerhouse van je lichaam!

Gratis proefles

spinning

Spinning draagt bij aan het vergroten van de longinhoud. Je verbrand veel calorieën met slechts één training. Vanwege afwisselende ritmes train je eenvoudig je conditie en spieren.

Gratis proefles

circuit training

Circuittraining is een trainingsmethode waarbij je een circuit doorloopt om je hele lichaam te trainen. Je voert een aantal oefeningen achter elkaar uit, waarbij al je spiergroepen aan de beurt komen.

Gratis proefles

yoga

Yoga is een training waarmee je werkt aan je lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. Yoga komt van oorsprong uit het verre oosten.

Gratis proefles

Gratis proefles

Stel niet uit, start met de Gratis Proefles

Sportschool Njoy Fitness Den Haag helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Proefles. Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Njoy Fitness bij jou past. 

Fijne sfeer
Persoonlijke aandacht
Ruim aanbod

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.