• Fijne sfeer
  • Persoonlijke aandacht
  • Ruim aanbod

Fitness doe je bij 

NJOY Fitness

Fitness met NJOY Fitness

Individueel Fitness

Fitness heeft meerdere omschrijvingen. Het is een naam voor fysieke activiteiten, zoals cardio, krachttraining, balans, mobiliteit en flexibiliteitsoefeningen. Alles wat gericht is op het verbeteren van de algehele gezondheid, kracht en ook uithoudingsvermogen. Ook zijn onze professionele instructeurs er om advies en begeleiding te geven. Samen met onze instructeurs kan er een doelstelling besproken worden en hier een schema voor worden gemaakt. Bij Njoy Fitness in Den Haag kunt u onbeperkt sporten voor een vast tarief.

Fijne sfeer Persoonlijke aandacht Ruim aanbod

blog-single-12-740×600
blog-single-12-740×600

Speciale oefeningen

Senioren fitness

Senioren gym is bedoeld voor oudere volwassenen, en hierbij ligt de focus op het verbeteren van gezondheid en welzijn. Het zijn oefeningen die gecontroleerd uitgevoerd worden en zijn gebaseerd op krachttraining, flexibiliteit, balans en mobiliteit. Er worden groepslessen gegeven die gericht zijn op de behoeften van ouderen, geleid door professionele instructeurs. Natuurlijk kan je zelf ook aan de slag aan. Onze groepslessen, de apparatuur en onze gezellige koffiecorner zijn heel toegankelijk ongeacht welke leeftijd. We zijn de nummer 1 sportschool in senioren fitness uit de omgeving.

 

Groepslessen

Doe mee met een van de groepslessen

pilates

Met Pilates train je stabiliteit, coördinatie en spierkracht op een leuke en actieve manier. Pilates is voor alle doelgroepen en richt zich op het powerhouse van je lichaam!

Gratis proefles

spinning

Spinning draagt bij aan het vergroten van de longinhoud. Je verbrand veel calorieën met slechts één training. Vanwege afwisselende ritmes train je eenvoudig je conditie en spieren.

Gratis proefles

circuit training

Circuittraining is een trainingsmethode waarbij je een circuit doorloopt om je hele lichaam te trainen. Je voert een aantal oefeningen achter elkaar uit, waarbij al je spiergroepen aan de beurt komen.

Gratis proefles

yoga

Yoga is een training waarmee je werkt aan je lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. Yoga komt van oorsprong uit het verre oosten.

Gratis proefles