• Fijne sfeer
  • Persoonlijke aandacht
  • Ruim aanbod

Bedrijfsfitness

Njoy Fitness

  

Binnen 30 minuten een complete workout!

Nieuw bij Njoy fitness: E-Gym!

EGYM is een circuit van 8 slimme krachttoestellen die met elkaar een ultieme training bieden voor alle grote spiergroepen van het lichaam. De EGYM-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in, zoals je zitpositie en trainingsgewicht en deze worden automatisch bewaard op je persoonlijke polsband.

Zonder wachttijden en zonder dat dit saai wordt kan je binnen 30 minuten een complete workout doen. Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, effectief en vooral met meer plezier!

Fijne sfeer Persoonlijke aandacht Ruim aanbod

blog-single-12-740×600
blog-single-12-740×600

 

Bedrijfsfitness

bij Njoy Fitness

Een aantal voordelen van bedrijfsfitness zijn dat het de fysieke gezondheid, welzijn en productiviteit van werknemers bevordert. Wil jij een stap in de richting van een nieuwe levensstijl zetten? Njoy Fitness Den Haag heeft een samenwerking met alle bedrijfsfitness organisaties. 

 

 

 

Doe ook mee met een van de groepslessen

pilates

Met Pilates train je stabiliteit, coördinatie en spierkracht op een leuke en actieve manier. Pilates is voor alle doelgroepen en richt zich op het powerhouse van je lichaam!

Gratis proefles

spinning

Spinning draagt bij aan het vergroten van de longinhoud. Je verbrand veel calorieën met slechts één training. Vanwege afwisselende ritmes train je eenvoudig je conditie en spieren.

Gratis proefles

Zumba

Zumba is een geweldige cardio workout door intensief dansen op latin muziek. Latin dans bewegingen worden gecombineerd met cardio/fitness bewegingen tot een dynamische workout vol plezier.

Gratis proefles

yoga

Yoga is een training waarmee je werkt aan je lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. Yoga komt van oorsprong uit het verre oosten.

Gratis proefles